2014. augusztus 9., szombat

Új!Új!Új!- BOBOBABY

Sziasztok!

Mint ahogy az előző bejegyzésemben említettem a következő bejegyzésekben rengeteg újdonsággal leplek meg Titeket. Ez a bejegyzés is ennek a szellemében íródott, ha érdekel Titeket, hogy mi is az a Bobobaby, akkor olvassatok tovább.

Nem is olyan régen találkoztam élőben először ezzel a márkával és a termékeivel, bár már a katalógusaikat lapozgatva is levett a lábamról. Véleményem szerint kevés igazán szép, aranyos baba textília van a piacon elérhető árban. Mert valóban találni übercuki darabokat, de én személy szerint 7-8000 ezer Ft-ot, egy vékony plédért például sajnálok kiadni. A Bobobaby takarói és egyéb textíl kiegészítői ezt a hatalmasan tátongó űrt pótolják Bennem.

A cég főként különböző vastagságú babatakarókat, plédeket, kifogókat, textil pelusokat, zoknikat és cipőket gyárt. Nagyon igényes és valóban aranyos darabok, és ami talán a legfontosabb abszolút elérhető áron. Annyira puhák, hogy gondolkoztam, hogy magamnak is beszerzek egy darabot, talán a lábaimra elég is lesz. A termékek csomagolása is nagyon megnyerő, a polcon sorakozó textilpelusok szinte ordítanak, hogy vegyük meg őket. :)

Nemsokára a teljes szortiment elérhető lesz a Babaszafariban, egyenlőre néhány előhírnők tekinthető meg és vásárolható meg e Babaszafari Bababoltban.

Jöjjenek a várva-várt képek!

(Csak zárójelben megsúgom, hogy ezek a gyönyörű takarók 4000 Ft alatt már elérhetőek. Hihetetlen, mi?)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése