2015. augusztus 14., péntek

Markas-avagy az autósülés kiegészítők királya


Sziasztok!

Nem is olyan régen érkezett hozzánk egy új márka, a Markas, melynek termékei napok alatt nagy népszerűségnek örvendenek kicsik és nagyok között egyaránt.


Nyár van, 100 fok és iszonyatosan tűz a nap. Így ha autóval közlekedtek előbb-utóbb muszáj beszerezni egy minőségi napellenzőt az ablakokra, hogy utazás közben ne zavarja az égető fény a babátokat. Ha gyermeketek szereti a Disney meséket, vagy akár Ti nagy rajongói vagytok, akkor biztos, hogy megtaláljátok a számotokra leginkább megfelelőt. Képzeljétek, még StarWars-os is van, ha esetleg Apukának is kellene egy :)



Ha olyan autósülésetek van, aminek a pántján nincs védő, és nyomja a gyermeket,akkor a márkának kiváló védőpántjai vannak, melyek pihe-puha anyagból készültek és komfortos érzetet keltenek a gyermeknek. A cuki figura már csak ráadás:)



Sokszor látni, hogy hosszabb utak során , amikor elalszik a gyermek az autósülésben, akkor lehanyatlik a feje. Ez ránézésre sem lehet túl kényelmes...Most ezt a problémát is túl tudjátok hidalni a Markas kifejezetten erre a célra kifejlesztett nyakpárnáival melyek kedvenc Disney hőseitekkel vannak díszítve.



Szintén egy igazán praktikus termék az autósülés háttámla-védő. Ugyanis, ha már nagyobbak a gyermekek, akkor hajlamosak utazás közben összerugdosni az autó ülésének hátsó részét., amit nem könnyű utána letakarítani.Ezért érdemes beszerezni egy ilyen háttámla-védőt, ami tökéletesen véd, illetve ha olyat választotok, aminek zsebei is vannak, akkor egyszerűen és praktikusan tudjátok rendszerezni a gyermek holmijait, vagy játékait.



Ha szétnéztek a cég hatalmas kínálatában akkor az autós kiegészítőkön kívül kellemes tapintási plédeket és játéktartókat is találtok.
Ha igazán fanatikusak vagytok, akkor akár egy komplett SpongyaBob vagy Micimackó szettet is össze tudtok állítani.



Válogassatok kedvetekre. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése