2015. július 2., csütörtök

Irány a strand!

Sziasztok!

Lehet, hogy a címmel kicsit előreszaladtam, de az elmúlt hetekben már volt olyan nap, amikor a hőmérséklet megközelítette a 30 fokot. Így nem árt felkészülni a naposabb és melegebb nyári napokra.

Ha kisebb gyermekkel mentek strandra, akkor mindenképpen érdemes neki megfelelőméretű úszógumit, karúszót vagy mentőmellényt vinni. Azonban így se hagyjátok felügyelet nélkül a csöppségeket, hogy nehogy baj történjen.
Ha kertes házban laktok, vagy van egy jó nagy hűvös erkélyetek, akkor célszerű egy bébimedencét beszereznetek, hiszen akár órákon át vidáman pancsolhat benne a gyermek. Ezekből is vannak igazán kisméretűek, amik kifejezetten pár hónapos babáknak vannak kifejlesztve, de nagyobb méretű típusok is vannak.

A nyár felülmúlhatatlan slágerei a különböző állat és jármű figurájú csónakok, amik kifejezetten a legkisebb gyermekeknek vannak kialakítva. És nincs is annál viccesebb pillanat, amikor nem csak a csöppség, hanem apuka is próbálkozik ráülni.

Ha még pelenkás bébit visztek úszodába, vagy strandra, akkor a víz tisztasága miatt használjatok úszópelenkát, vagy pelenkavédőt, vagy bármit. Sokszor ezt nagyon szigorúan ellenőrzik is, például a babaúszásokon.

Finom, puha kifogóra biztos szükség lesz a strandon is, olyat válasszatok lehetőleg, ami nem hófehér, hiszen ezeken a helyeken, könnyebben koszolódhat, mint az otthoni használatnál. Válasszatok vidám, színes darabokat, hiszen itt a nyár!

Fürdőjátékot mindenképpen vigyetek magatokkal, Nálunk a boltban nagy népszerűségnek örvendenek, a különböző témájú fürdőkönyvek. De a sípolós, spriccelős játékokat is imádni fogják a gyerkőcök.

Ha visztek magatokkal folyadékot, vagy ételt, akkor érdemes egy jó minőségű hűtőtáskában tárolni, hogy ne romoljanak meg a finom falatok. A termoszok szintén nagyon praktikusa, hiszen, hidegen tartják a  benne lévő teát.

Én már alig várom, hogy elkezdődjön a nyaralós szezon! És Ti?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése