2014. július 9., szerda

Micimackó a porondon

Sziasztok!


Gondolom senkinek sem kell bemutatni Micimackót és barátait. Évek óta újra és újra divatba jönnek a
Micimackóval ellátott játékok, textíliák, etetési kiegészítők és a többi. Vannak akik ölnek az ilyen cuccokért, vannak akik már elcsépeltnek tartják. De azt hiszem általánosan kijelenthető, hogy ha valakinek babája születik, legalább 1 Micimackós dolgot be kell szereznie, mert anélkül bizony nem nő fel a gyerek. :)

Sokszor sajnos a Malackával, Fülessel díszített termékek sokkal többe kerülnek, mint a noname figurás dolgok. Legtöbbször ezek a termékek jócskán túl vannak árazva, és tényleg csak az veszi meg, aki fanatikus.

Szeretnénk ezzel a hagyománnyal szakítani, és bebizonyítani, hogy nem minden Winnie the Pooh-s kiegészítő méregdrága. Ezért kifejezetten csak a Ti kedvetekért beszereztünk néhány igazán klasszikus darabot, amit már elérhettek nálunk. Mivel a Babaszafariban mindenki szereti Micimackót -bár az én személyes kedvencem Tigris-ezért próbáltunk olyan termékeket beszerezni Nektek, amik valóban megérik az árukat, s emelett funkcióban is jól működőek. Így most ne arra gondoljatok, hogy a lámpákkal kivilágított Micimackó vitrinbe találtok nálunk dolgokat, hanem például a baba szobájába dekorációt, itatókat, fésűt és egyéb dolgokat.:)

Íme az én kedvenceim, nézzétek mennyi csodálatos dolog:









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése